Łupież pstry

lupiez-pstry_wiem_o_zdrowiu

Forum

łupież pstry po basenie (Mario)
Przedsiębiorstwo Sobieraj ma teraz bloga na interi, ponieważ strona internetowa jest w budowie.
(więcej...)

5
łupież pstry ciągle powraca (nati)
Cześć czy z tym pevarylem to jeszcze xxx na łupież pstry a nic mi nie pomaga.
(więcej...)

4
co robić żeby nie zarazić się łupieżem pstrym (Bartezz)
jak byś miał się zarazić to już dawno byś się xxx mnie w domu tylko ja mam reszta rodziny xxx wybredny grzybek nie każdy mu smakuje, a wiec nie obawiaj się;)
(więcej...)

1
ŁUPIEŻ PSTRY (PYSIA)
Ja nie używam już Nizoralu, ponieważ po tym miałem wręcz poparzoną całą skórę. Zrobiła się brzydka skorupa, która później zaczęła pękać. Pojawiły się jeszcze białe plamki. Teraz mam metical i wszystko zaczyna puszczać. Można powiedzieć, że widać jakąś poprawę.
(więcej...)

6
łupież pstry u dziecka (Asia)
Jak pozbyć się łupieżu pstrego u maluch 3 m-ce. Są dla takich małych dzieci jakieś preparaty.
(więcej...)

1
Poparzenie (Ron)
Proszę doradźcie mi coś. Nic mi nie pomaga na łupież a niektóre środki poparzyły tylko skórę. Jakie są dobre metody na pozbycie się tego problemu?
(więcej...)

1
objawy łupieżu pstrego (Kinia)
Proszę was o jakieś konkretne wskazówki jakie są objawy łupieżu pstrego? Jak odróżnić go od zwykłego łupieżu? Ja mam dosłownie górki łupieżu na głowie i nie wiem co to jest. sypie się jak cholera
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?

lupiez-pstry_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Długie włosy

Mając długie włosy, masz szerokie pole działania, jeśli chodzi o styl ich noszenia: mogą być falowane, kręcone, proste, upięte w kucyk lub warkocz.

Czy wiesz, że...

Zniszczone włosy posiadają małą ilość sebum, przez co woda dość szybko odparowuje i spada poniżej dopuszczalnego minimum. Spowodowane to może być niewłaściwą pielęgnacją lub działaniem czynników zewnętrznych.

Polecamy

Łysienie androgenowe
Zjawisko łysienia androgenowego inaczej przedstawia się u każdej z wymienionych płci. Mężczyźni wskutek przemiany testosteronu w dihydrotestosteron, która zachodzi w skórze na powierzchni głowy, tracą włosy.

Lek Pyralgina wskazany jest w leczeniu bólu różnego pochodzenia o dużym nasileniu, a także gorączki, gdy zastosowanie innych środków jest przeciwwskazane lub nieskuteczne. Przeważnie pacjenci stosują lek przy gorączce. Pyralgina (metamizolum natricum) jest niesteroidowym lekiem przeciwzapalnym z grupy pochodnych pirazolonu o działaniu przeciwbólowym, przeciwgorączkowym (silniejszym od salicylanów) i przeciwzapalnym. Działa również słabo rozkurczowo na mięśnie gładkie i uspokajająco.