Łupież pstry

lupiez-pstry_wiem_o_zdrowiu

Forum -> Poparzenie

Tytuł:Poparzenie
Autor:Ron
8.9.2011, 15:42
Proszę doradźcie mi coś. Nic mi nie pomaga na łupież a niektóre środki poparzyły tylko skórę. Jakie są dobre metody na pozbycie się tego problemu?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?

lupiez-pstry_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Długie włosy

Mając długie włosy, masz szerokie pole działania, jeśli chodzi o styl ich noszenia: mogą być falowane, kręcone, proste, upięte w kucyk lub warkocz.

Czy wiesz, że...

Zniszczone włosy posiadają małą ilość sebum, przez co woda dość szybko odparowuje i spada poniżej dopuszczalnego minimum. Spowodowane to może być niewłaściwą pielęgnacją lub działaniem czynników zewnętrznych.

Polecamy

Łysienie androgenowe
Zjawisko łysienia androgenowego inaczej przedstawia się u każdej z wymienionych płci. Mężczyźni wskutek przemiany testosteronu w dihydrotestosteron, która zachodzi w skórze na powierzchni głowy, tracą włosy.

Lek Pyralgina wskazany jest w leczeniu bólu różnego pochodzenia o dużym nasileniu, a także gorączki, gdy zastosowanie innych środków jest przeciwwskazane lub nieskuteczne. Przeważnie pacjenci stosują lek przy gorączce. Pyralgina (metamizolum natricum) jest niesteroidowym lekiem przeciwzapalnym z grupy pochodnych pirazolonu o działaniu przeciwbólowym, przeciwgorączkowym (silniejszym od salicylanów) i przeciwzapalnym. Działa również słabo rozkurczowo na mięśnie gładkie i uspokajająco.